Registracija automobila na mesečni poček i uz alaski ručak

Bez autora
Nov 28 2010

U auto moto društvu "“Petar Drapšin"“ u Zrenjaninu moguće je registrovati automobil bez novca, u ratama i na poček od mesec dana, uz besplatan ručak. „Imajući u vidu finasijske teškoće sa kojima se bori većina vozača, uz ranije pogodnosti, od pre pet dana vlasnicima automobila omogućili su da sav posao oko registracije obave bez ikakvih izdatka u prvih mesec dana, uz besplatan ručak u restoranu „Alaska tajna“.Ručak je po izboru vlasnika vozila, prenosiv na drugo lice, a prva od 12 mogućih rata za naplatu registracije, stiže za mesec dana. Uz poček od mesec dana, prvih pet rata za troškove registracije su bez kamate.

Registracija automobila na mesečni poček i uz alaski ručakU auto moto društvu "“Petar Drapšin"“ u Zrenjaninu moguće je registrovati automobil bez novca, u ratama i na poček od mesec dana, uz besplatan ručak, izjavio je danas Tanjugu direktor tog društva Čedomir Janjić.

„Imajući u vidu finasijske teškoće sa kojima se bori većina vozača, uz ranije pogodnosti, od pre pet dana vlasnicima automobila omogućili smo da sav posao oko registracije obave bez ikakvih izdatka u prvih mesec dana, uz besplatan ručak u restoranu „Alaska tajna“ kaže Janjić.

Ručak je po izboru vlasnika vozila, prenosiv na drugo lice, a prva od 12 mogućih rata za naplatu registracije, stiže za mesec dana. Uz poček od mesec dana, prvih pet rata za troškove registracije su bez kamate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik